fbpx
Selecteer een pagina

Webinar omgaan met emoties op de werkvloer

31-5-2021 9:30

Emoties op de werkvloer zijn een vak apart. Ze worden op het werk vaak gezien als ongepast en onprofessioneel.

Emoties kun je niet managen, maar je kunt wel leren ermee om te gaan.

Ben jij manager of leidinggevende en wil jij leren hoe je dit doet? Schrijf je dan in voor ons gratis webinar op 31 mei 2021 om 09:30 (duurt max. 1 uur)

Wie zijn wij?

Wij zijn Margreet Punter en Charissa van Meurs. Beiden veel ervaring met het coachen van teams en organisaties. Of het nu gaat om veranderingen of gedoe, wij stemmen het traject altijd af op de behoefte van het team of de organisaties.

Margreet heeft 20 jaar ervaring in een leidinggevende rol, waarvan de laatste jaren ook als organisatiecoach. Als geen ander kent ze de onderstroom in organisaties. Van beide kanten; als medewerker en als manager.

Charissa heeft de opleidingen organisatiepsychologie en organisatie coaching gevolgd. Zij een eigen online programma “Je innerlijke criticus de baas” en een aantal jaar ervaring als organisatiecoach. Tijdens de coaching maakt zij ook veel gebruik van haar intu├»tie. Juist dat wat er niet gezegd wordt, maar je wel kan voelen, is heel belangrijk in coaching.

We zien dat veel gedoe zich afspeelt in de onderstroom en dat is precies waar emoties zich ook bevinden. Nu zijn de emoties niet het probleem, maar wel hoe je ermee om gaat. Of het nu je eigen emoties betreft of die van een ander.